Huisregels

Entree
Iedere bezoeker dient een geldig entreebewijs te kunnen tonen.


Fotograferen
Fotograferen en filmen zonder flits en zonder statief in het museum is toegestaan. We vinden het leuk als u de foto’s deelt via Facebook of Twitter. Voor commerciële opnamen dient u contact op te nemen met de afdeling communicatie.


Toegankelijkheid
Rijksmuseum Boerhaave is goed toegankelijk voor mensen met een rollator en rolstoelgebruikers. Kinderwagens en buggies zijn ook toegestaan in het museum. Voor scootmobielgebruikers zijn in het museum enkele rolstoelen beschikbaar. Hulphonden worden toegelaten in het museum, andere dieren niet.


Garderobe
In het museum is een garderobe met kluisjes aanwezig. Tassen (groter dan A4) en paraplu’s dienen achtergelaten te worden in de garderobe. Het gebruik van kluisjes is gratis.


Eten en drinken
Tijdens uw museumbezoek bent u van harte welkom in ons museumcafé. Het meenemen van eten of drinken in de tentoonstellingsruimtes is niet toegestaan.


Verboden te roken
In het museum en in de binnentuin mag niet gerookt worden.


Telefoneren
We vragen u om rekening te houden met andere bezoekers en uw telefoongebruik zoveel mogelijk te beperken.


Cameratoezicht
In het museum is cameratoezicht.


Schoolbezoek
Docenten en andere begeleiders zijn te allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van de door hen begeleide leerlingen en dienen te allen tijde toezicht te houden op de door hen begeleide leerlingen.

Zoek op