Onderwijs

Met de onderwijsprogramma’s van Rijksmuseum Boerhaave ontdekken leerlingen de wereld van wetenschap. Tijdens actieve workshops en aan de hand van historische verhalen en objecten komen leerlingen meer te weten over gepassioneerde wetenschappers. En door onderzoekend en ontdekkend leren begrijpen ze dat wetenschap van onschatbare waarde is voor hun leven.

Schoolbezoek?

Rijksmuseum Boerhaave mag weer schoolgroepen ontvangen. We houden optimaal rekening met ieders veiligheid en volgen de geldende maatregelen en protocollen vanuit de overheid op.

Via de knoppen onderaan deze pagina vind je gemakkelijk alle informatie per onderwijs gebundeld, elke pagina biedt een compleet overzicht van het programma-aanbod.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de servicedesk van het museum via info@rijksmuseumboerhaave.nl of telefonisch via 071-7519999. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Gratis onderwijsprogramma voor primair onderwijs schooljaar 21/22*

*Actie geldig voor het programma 'Gezondheid & Ziekte, vroeger en nu' (groep 7-8)

Digitaal aanbod

Nog niet toe aan een fysiek bezoek aan het museum, maar wil je wel al een educatief programma van Rijksmuseum Boerhaave volgen? Online valt er genoeg te ontdekken.

Zoek op