Maatregelen voor een veilig museumbezoek

We kijken er naar uit je in Rijksmuseum Boerhaave te verwelkomen.

We houden ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en de Museumvereniging. Reserveren voor een tijdslot hoeft niet meer, maar kan nog steeds via deze link. Een mondkapje dragen hoeft ook niet meer, maar mag natuurlijk nog wel. Wij blijven onze extra schoonmaakrondes hanteren. Daarnaast vind je in het museum desinfectiezuilen, waar je telkens je handen of een beeldscherm kunt ontsmetten.

Ons advies aan de bezoekers:

• Houd afstand van anderen.
  • Nies of hoest in de binnenkant van je elleboog.
  • Was je handen regelmatig.
  • Maak gebruik van contactloos betalen.
  • Bent u verkouden of heeft u griepklachten? Volg dan de regels van het RIVM.

Het museum is open: De vaste collectie, het Anatomisch Theater, de tijdelijke tentoonstelling Besmet!, de familietentoonstelling Schateiland en natuurlijk de waterspeeltuin. Daarnaast is de Canonspeurtocht weer beschikbaar bij de entree! Ook zijn het museumcafé en de museumwinkel open.

Breng je een bezoek aan ons museumcafé of een van de georganiseerde evenementen? Dan controleren we de CoronaCheck-app.

Rijksmuseum Boerhaave volgt de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Museumvereniging omtrent COVID-19. Ook volgen we zo veel mogelijk de protocollen die worden gedeeld via de PO-, VO- en MBO-Raad.