Rijksmuseum Boerhaave is weer open!

Ontdek de wereld van wetenschap in Rijksmuseum Boerhaave

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Dan adviseren we je om vooraf online een ticket te kopen om teleurstelling bij de kassa te voorkomen. We werken namelijk met tijdsloten met een maximale capaciteit om de 1,5 meter afstand voor bezoekers en medewerkers te kunnen garanderen.

In het museum gelden de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en de Museumvereniging. De vaste presentatie van het museum is open, net als de tentoonstelling Besmet!, de binnentuin met Waterland Boerhaave en de kindertentoonstelling Schateiland Boerhaave. Echter, de MaakStudio en de tentoonstelling Spelen met wiskunde zijn voorlopig gesloten omdat op die plekken de 1,5 meter afstand nog niet gewaarborgd kan worden.

Tevens zijn er in de zomervakantie kinderworkshops op bepaalde data. Ook is er een gratis Canon-speurtocht voor kinderen beschikbaar en kunnen volwassenen kosteloos een Canon-routeboekje verkrijgen bij de kassa. Het museumcafé en de museumwinkel zijn eveneens open.

We realiseren ons dat je waarschijnlijk nog veel vragen hebt over hoe jouw bezoek eruit zal zien. Die kun je hier vinden.

We kijken er naar uit je weer te verwelkomen. Ter voorbereiding op jouw museumbezoek kun je de wereld van de wetenschap online ontdekken met een virtuele tour, online lezing, kinderopdracht of collectieverhaal:

Schoolbezoek, rondleiding of evenement?

Heb je binnenkort een schoolbezoek, rondleiding of evenement gepland in het museum en heb je hierover vragen? Neem dan gerust contact op met de servicedesk van het museum via info@rijksmuseumboerhaave.nl of telefonisch via 071-7519999. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.