Rijksmuseum Boerhaave is binnenkort weer open!

Ontdek de wereld van wetenschap in Rijksmuseum Boerhaave!

Het museum is nu even dicht. We zien er naar uit u binnenkort weer te ontvangen. Tot snel!

Om het museum te bezoeken is het noodzakelijk om vooraf online een ticket te reserveren. We werken namelijk met tijdsloten met een maximale capaciteit om de 1,5 meter afstand voor bezoekers en medewerkers te kunnen garanderen. Let op: Het is voor iedereen verplicht om een mondkapje te dragen in het museum.

In het museum gelden de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en de Museumvereniging. De vaste presentatie van het museum is open, net als de tentoonstelling Besmeten de kindertentoonstelling Schateiland Boerhaave. Echter, de MaakStudio en de tentoonstelling Spelen met wiskunde zijn voorlopig gesloten omdat op die plekken de 1,5 meter afstand nog niet gewaarborgd kan worden. Ook is het museumcafé helaas tijdelijk gesloten.

Tevens zijn er in de schoolvakanties kinderworkshops. Ook is er een gratis Canon-speurtocht voor kinderen beschikbaar en kunnen volwassenen kosteloos een Canon-routeboekje verkrijgen bij de kassa. De museumwinkel is eveneens open.

We realiseren ons dat je waarschijnlijk nog veel vragen hebt over hoe jouw bezoek eruit zal zien. Die kun je hier vinden.

We kijken er naar uit je weer te verwelkomen. Ter voorbereiding op jouw museumbezoek kun je de wereld van de wetenschap online ontdekken met een virtuele tour, online lezing, kinderopdracht of collectieverhaal:

Schoolbezoek, rondleiding of evenement?

Heb je binnenkort een schoolbezoek, rondleiding of evenement gepland in het museum en heb je hierover vragen? Neem dan gerust contact op met de servicedesk van het museum via info@rijksmuseumboerhaave.nl of telefonisch via 071-7519999. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.