Het is de ambitie van Rijksmuseum Boerhaave om onze toonaangevende positie verder uit te breiden. Onder het motto ‘Podium voor de toekomst’ gaan wij de roemrijke collectie en geschiedenis van het museum nog meer verbinden met de actualiteit en prangende vragen van nu. Dat doen we door ons op een aantal grote en voor de samenleving relevante maatschappelijke vraagstukken te richten zoals de bescherming van de aarde en de maakbaarheid van het leven. 

De focus van Podium voor de toekomst en de centrale plek van de Life Sciences biedt ons de mogelijkheid om inspanningen op het gebied van tentoonstellingen en activiteiten, marketing, collectiebeleid en partnerwerving gericht en effectief in te zetten. Als onafhankelijk en waardevrij platform is Rijksmuseum Boerhaave de uitgelezen partner om de ambitie mogelijk te maken.

Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

Neem voor meer informatie contact op met Carmen Cabo, Hoofd Development & Partnerships telefoon 06 82 32 22 35, mail carmencabo@rijksmuseumboerhaave.nl

Miljoenenontbijt VNO NCW Rijnland 2020

Fiscale aspecten

Bedrijven kunnen net als particulieren giften doen en aftrekken van de belasting. Als er zakelijke beweegredenen zijn, kan uw bedrijf de uitgaven die gepaard gaan met sponsoring in aftrek brengen. 

Hieronder vindt u de bedrijven waar wij een partnerschap mee hebben:

Zoek op