Wordt mecenas van Rijksmuseum Boerhaave

Rijksmuseum Boerhaave biedt bezoekers van alle leeftijden een intrigerende kijk in de wereld van de wetenschap. Onder het motto Podium voor de toekomst gaan we de historische collectie nog meer verbinden met de actualiteit en meer ruimte bieden aan de prangende vragen van nu en morgen.

Help mee de droom van Rijksmuseum Boerhaave te verwezenlijken en treedt toe tot een van de drie geefkringen van Rijksmuseum Boerhaave. U verbindt zich voor een periode van minimaal vijf jaar, met een periodieke gift van ten minste €1.000, €5.000 of €10.000 per jaar. Met uw bijdrage verzekert u Rijksmuseum Boerhaave van een succesvolle toekomst.

Rijksmuseum Boerhaave is erkend als een Culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker. De schenking mag, indien deze de vorm heeft van een periodieke gift voor minimaal 5 jaar, altijd volledig worden afgetrokken in box 1. De eerste €5.000,- per jaar zelfs voor 125 procent (€6.250,-). Het tarief waartegen een schenking aan een ANBI mag worden verrekend, wordt in vier stappen aangepast van 51,75% over 2019 naar 37% over 2023.

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Voor persoonlijk contact of meer informatie kunt u contact opnemen met Carmen Cabo, Hoofd Development & Partnerships telefoon 06 82 32 22 35, mail carmencabo@rijksmuseumboerhaave.nl

Zoek op