Cadeau-lidmaatschappen

Terug naar Word Vriend

Vriend en Liefhebbers van Rijksmuseum Boerhaave dragen bij aan alle activiteiten van het museum en genieten van vele voordelen. Geef een cadeau-lidmaatschap aan iemand die het museum een warm hart toedraagt. Daarmee kan het museum objecten verwerven en nieuwe presentaties en publicaties realiseren. Samen met u kunnen we een steeds breder publiek inspireren voor de wetenschap.

Een lidmaatschap als Vriend of Liefhebber cadeau doen? Vul onderstaand formulier in.

Aanmelden

Velden met * zijn verplicht

*Met deze keuze machtigt u het museum om het gekozen bedrag (€ 40, € 65, € 250) tot wederopzegging jaarlijks af te schrijven van uw rekeningnummer.

Uw lidmaatschap is geldig gedurende het lopende kalenderjaar (van 1 januari t/m 31 december). Aanmeldingen die plaatsvinden tussen 1 november en 31 december worden pas in januari van het volgende jaar in rekening gebracht. Uw Vriendschap wordt automatisch verlengd. 

U kunt de Vriendschap vóór 15 december van ieder kalenderjaar opzeggen via een e-mail aan vrienden@rijksmuseumboerhaave.nl of via een brief aan Caecilia Stichting, Postbus 11280, 2301 EG Leiden. Daarmee is de Vriendschap en de eventuele incassomachtiging beëindigd per 1 januari van het volgende jaar. Er kan helaas geen gehele of gedeeltelijke restitutie plaatsvinden van reeds betaalde Vriendenbijdrage. De Vriendenpas blijft geldig tot het einde van het dan lopende lidmaatschapsjaar.

Middels uw inschrijving gaat u akkoord met het Privacy Statement van de Vrienden van Rijksmuseum Boerhaave.

Zoek op