Als Vriend of Liefhebber van Rijksmuseum Boerhaave draagt u bij aan alle activiteiten van het museum en geniet u vele voordelen. Dankzij u kan het museum objecten verwerven en nieuwe presentaties en publicaties realiseren. Samen met u kunnen we een steeds breder publiek inspireren voor de wetenschap.

Vrienden van Rijksmuseum Boerhaave

Als Vriend en Liefhebber van Rijksmuseum Boerhaave bent u lid van de Vrienden van Rijksmuseum Boerhaave (voorheen: Caecilia Stichting, vernoemd naar het voormalig gasthuis waar Rijksmuseum Boerhaave in gehuisvest is). De Vrienden van Rijksmuseum Boerhaave telt ruim 1.000 leden en zet zich sinds 1991 actief in voor Rijksmuseum Boerhaave. Hierdoor kan het museum nieuwe objecten verwerven en nieuwe presentaties en publicaties realiseren.

Vriend of Liefhebber worden? Vul onderstaand formulier in.

Aanmelden

Velden met * zijn verplicht

* Met deze keuze machtigt u het museum om het gekozen bedrag (€ 40, € 65, € 250) tot wederopzegging jaarlijks af te schrijven van uw rekeningnummer. U kan de Vriendschap tussentijds opzeggen via telefoon of e-mail. Daarmee is de Vriendschap en de incassomachtiging beëindigd, zonder extra kosten. Er kan helaas geen gehele of gedeeltelijke restitutie plaatsvinden van reeds betaalde Vriendenbijdrage. De Vriendenpas blijft geldig tot het einde van het dan lopende lidmaatschapsjaar.

Meer informatie:

Zoek op