Vier je kinderfeestje in Rijksmuseum Boerhaave

Als een echte wetenschapper doe je onderzoek. Zeker als je nieuwsgierig én jarig bent. Tijdens actieve workshops en aan de hand van tours door het museum komen kinderen meer te weten over de fascinerende wereld van de wetenschap. Tussendoor drinken we limonade en is er voor de jarige natuurlijk ook een cadeautje!

Praktische zaken

Je kunt je kinderfeestje vieren op woensdagmiddag
Duur: 90 - 120 minuten
Groepsgrootte: per groep maximaal 10 personen, excl. begeleiders. Maximaal 2 groepen.*
Leeftijd: Leuk voor kinderen vanaf 7 jaar oud.
Kosten: € 125,- per groep, inclusief gratis museumentree, limonade en cadeautje voor de jarige
Begeleiding: begeleiding van een enthousiaste museumdocent

Beschikbaarheid: boeking o.b.v. beschikbaarheid. 

Welk feestje vier jij?

Praktische informatie

  • Na de aanvraag van een kinderfeestje nemen we contact met u op om de beschikbaarheid te bespreken. De boeking is pas na bevestiging definitief. 
  • Een verjaardagsfeestje, voor maximaal tien personen, kost € 125,-. Het is mogelijk om met maximaal twee groepen een feestje te vieren.*
  • Een workshop duurt 90 tot 120 minuten. Afhankelijk van het tijdstip waarop de workshop begint, is het mogelijk om ervoor of erna op eigen gelegenheid het museum te bezoeken.
  • Tijdens het feestje krijgen de kinderen limonade te drinken. Uiteraard is het feestje ook uit te breiden met taartjes, kokosmacronen of ijsjes uit het museumcafé. Vraag bij uw reservering naar de mogelijkheden.
  • Graag verzoeken wij u om het verjaardagsfeestje minimaal twee weken van tevoren aan te vragen.
  • Betaling contant of per pin op de dag zelf. 
  • Vijf dagen voorafgaande het feestje is annuleren kosteloos. Mocht het feestje in minder dan vijf dagen van tevoren geannuleerd worden, dan is Rijksmuseum Boerhaave genoodzaakt hiervoor € 75,- in rekening te brengen.

* Bij de spinnendokter is het maximum 1 groep.

Zoek op