Zomervakantie in Rijksmuseum Boerhaave

Terug naar Te zien & te doen

Een waterspeeltuin, workshops, een schateiland en nog veel meer. Deze zomervakantie is er in Rijksmuseum Boerhaave heel veel te beleven. Knutsel je eigen snavelmasker in elkaar of maak je eigen microbe. Bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht.

Voor wie: Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar oud

Wanneer: Het Anatomisch Theater, de Canon-speurtocht, Schateiland en Waterland zijn open op de reguliere openingstijden van het museum. De vakantieworkshops zijn er tijdens de zomervakantie in de periodes 17 juli t/m 1 augustus en 14 t/m 29 augustus van 10.30 tot 16.30 uur, ook op maandag.

Reserveren: Het is voor de vakantieworkshops niet mogelijk om vooraf te reserveren. Bezoekers kunnen hiervoor op de dag zelf een gratis ticket ophalen bij de kassa. Per half uur zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar, waarbij een ticket geldig is voor een gezin van maximaal 2 ouders/begeleiders en maximaal 4 kinderen. 

Toegankelijkheid: De ruimte waarin de vakantieworkshops gegeven worden is alleen per trap bereikbaar. Er is een traplift aanwezig voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn. Buggy's of kinderwagens kunnen op de begane grond achtergelaten worden.

Let op: op zondag 1 augustus eindigen de workshops iets eerder, namelijk om 14.30 uur, op zaterdag 21 augustus beginnen de workshops iets later, namelijk om 12.00 uur. 

Zoek op