Reserveer je ticket online!

Van 21 september t/m 14 oktober zijn de zalen van Machtige Verzamelingen gesloten wegens herinrichting van de vitrines, er is dan een korte omleiding in de museumroute. Let op: komt u met een kinderwagen, rolstoel of rollator? Dan raden wij u aan een bezoekdatum te kiezen die ná 14 oktober valt.  

We werken met twee soorten tickets:

1. Alles-in-1 ticket (incl. Besmet! en vaste presentatie)

Wil je de tijdelijke tentoonstelling Besmet! bezoeken? Reserveer dan een alles-in-1 ticket. Het tijdslot dat je kiest, is meteen de starttijd van jouw bezoek aan Besmet! Na afloop van je bezoek aan de tentoonstelling kun je de rest van het museum bezoeken.
Let op: Dit alles-in-1 ticket kan snel uitverkocht zijn, omdat we slechts een beperkt aantal mensen kunnen toelaten in deze zalen per tijdslot. Van het andere, reguliere ticket hebben we veel meer kaarten beschikbaar. 

2. Regulier ticket (ZONDER Besmet!)

Er zijn ook kaartjes waarmee je het gehele museum bezoekt zónder dat je naar de drie zalen van de tijdelijke tentoonstelling Besmet! gaat. Voor deze museumroute hebben we meer kaarten beschikbaar. Het museum is uitgeroepen tot Europees Museum van het Jaar, dus het is een bezoek zeker waard! Je bezoekt met dit reguliere kaartje niet alleen onze vaste presentatie met topstukken, ook kan je naar de kindertentoonstelling Schateiland. Hieronder kun je een regulier ticket met starttijd reserveren. 

Reserveer vooraf een ticket. We werken namelijk met tijdsloten met een maximum capaciteit, zodat we optimaal rekening kunnen houden met ieders veiligheid. 

Zoek op