Reserveer je ticket online!

We werken met twee soorten tickets:

1. Alles-in-1 ticket (incl. Besmet! en vaste presentatie)

Wil je de tijdelijke tentoonstelling Besmet! bezoeken? Dan is het nodig een alles-in-1 ticket te reserveren. Wees er snel bij, want deze kaartjes zijn gauw uitverkocht. Het tijdslot dat je kiest is dan de aanvangstijd voor jouw bezoek aan de tentoonstelling Besmet! Na afloop van jouw bezoek aan de tentoonstelling kun je de rest van het museum bezoeken.
Let op: Met dit alles-in-1 ticket heb je óók toegang tot de rest van het museum: de vaste presentatie, de waterspeeltuin Waterland Boerhaave en de kindertentoonstelling Schateiland

2. Regulier ticket (excl. Besmet!)

Er zijn ook kaartjes voor het museum zónder dat je naar de tijdelijke tentoonstelling Besmet! gaat. Dus wil je graag een bezoek brengen aan de vaste presentatie van het museum, de waterspeeltuin Waterland Boerhaave en de kindertentoonstelling SchateilandDan kun je hieronder een regulier ticket met tijdslot reserveren. 

Wil je verzekerd zijn van een plekje? We adviseren je ten zeerste om vooraf een ticket te reserveren. Zo voorkom je teleurstelling aan onze entree. We werken namelijk met tijdsloten met een maximum capaciteit, zodat we optimaal rekening kunnen houden met ieders veiligheid. 

Zoek op