Zaalverhuur

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering, receptie of verjaardagsfeest? 

Rijksmuseum Boerhaave zit in een schitterend monument in de historische binnenstad van Leiden: een voormalig klooster uit 1440. De wereldberoemde collectie in het geheel vernieuwde museum laat zien waar het in de wetenschap en in de geneeskunde om draait: nieuwsgierigheid, lef, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Het gebouw is recent gerenoveerd en de nieuwe museale inrichting heeft al diverse prijzen gewonnen. Het museum leent zich uitstekend voor vergaderingen, bijeenkomsten, verjaardagen, een receptie of een diner, al dan niet gecombineerd met een rondleiding of museumbezoek.

Onze zalen zijn geschikt voor kleine en grote evenementen, van 8 tot 200 personen. In de congresruimte (106m²) en in de foyer (65m²) zijn een podium, katheder, laptop, beamer, scherm, geluidsinstallatie en technische ondersteuning zijn beschikbaar. Ook kunt u uw evenement houden in ons Anatomisch Theater, in ons museumcafé of op het terras in de historische binnentuin.

zalen

Coronamaatregelen

Rijksmuseum Boerhaave volgt zeer zorgvuldig de coronarichtlijnen van het RIVM, de regering en de Museumvereniging. Hierdoor kunnen we ook in de huidige omstandigheden uitstekend bijzondere evenementen organiseren voor grotere en kleinere groepen.

Bereikbaarheid

Het gebouw is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer. De parkeergarage ligt op 300 meter afstand en vanaf station Leiden Centraal is het 10 minuten lopen.

leiden

Graag doen wij u een voorstel voor zalen en/of catering naar uw wensen.

Neem voor meer informatie contact op met Linda van Klaveren, via evenementen@rijksmuseumboerhaave.nl of 071 - 751 99 21

Zoek op