Herfstvakantie in Rijksmuseum Boerhaave

Terug naar Te zien & te doen

Workshops, een schateiland, de waterspeeltuin en nog veel meer. Deze herfstvakantie is er in Rijksmuseum Boerhaave heel veel te beleven. Tijdens dit Van Leeuwenhoek jaar nemen we je mee in de fascinerende wereld van de microscopie!

Dompel je onder in het kleine tijdens het micro-festival, of laat je artistieke kant zien en knutsel je eigen petrischaaltjekunst. Ga op pad met de Dokterstas of volg de Wiskunderoute. Bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht. Ontdek wat er in Rijksmuseum Boerhaave is te beleven. Je hoeft je geen moment te vervelen deze vakantie! 

Wanneer: Het Anatomisch Theater, de Wiskunderoute, de Dokterstas, de Canon-speurtocht, Schateiland en Waterland zijn open op de reguliere openingstijden van het museum. De vakantieworkshops zijn er tijdens de herfstvakantie (14 t/m 29 oktober) dagelijks van 10.30 tot 16.30 uur. 

Let op: op 16 oktober beginnen de workshops een uurtje later, om 11:30

Reserveren: Deelname aan de activiteiten is alleen mogelijk met een geldig entreebewijs. Bezoekers kunnen op de dag zelf een ticket ophalen bij de kassa voor de kinderworkshops. Elk ticket is geldig voor een gezin van maximaal 2 ouders/begeleiders en maximaal 4 kinderen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de workshops.

Ben je al bij ons langsgeweest en heb je het leuk gehad? Laat dan een review achter over jouw bezoek via MuseumKids en maak kans op te gekke prijzen!

Zoek op