Kerstvakantie bij Rijksmuseum Boerhaave

Terug naar Te zien & te doen

Workshops, een schateiland, speurtochten en nog veel meer. Tijdens de kerstvakantie is er in Rijksmuseum Boerhaave heel veel te beleven. Tijdens dit Van Leeuwenhoek jaar nemen we je mee in de fascinerende wereld van de microscopie!

Dompel je onder in het kleine tijdens het micro-festival, of laat je artistieke kant zien en knutsel je eigen petrischaaltjekunst. Ga op pad met de Dokterstas of volg de Wiskunderoute. Bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht. Ontdek wat er in Rijksmuseum Boerhaave is te beleven. Je hoeft je geen moment te vervelen deze vakantie! 

Wanneer: Het Anatomisch Theater, de Wiskunderoute, de Dokterstas, de Canon-speurtocht, Schateiland en Waterland zijn open op de reguliere openingstijden van het museum. De vakantieworkshops zijn er tijdens de kerstvakantie (23 dec t/m 7 jan, uitgezonderd: 25 december, 1 januari) dagelijks van 10.30 tot 16.30 uur. 

Reserveren: Deelname aan de activiteiten is alleen mogelijk met een geldig entreebewijs. Bezoekers kunnen op de dag zelf een ticket ophalen bij de kassa voor de kinderworkshops. Elk ticket is geldig voor een gezin van maximaal 2 ouders/begeleiders en maximaal 4 kinderen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de workshops.

Zoek op