Voorjaarsvakantie in Rijksmuseum Boerhaave

Terug naar Te zien & te doen

Workshops, een schateiland, de waterspeeltuin en nog veel meer. Deze voorjaarsvakantie is er bij Rijksmuseum Boerhaave heel veel te beleven. Ga aan de slag met je eigen codetaal-ketting of win een spel van de doosjescomputer! Ga op pad met de Dokterstas of de Wiskunderoute, bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht. Je hoeft je geen moment te vervelen deze vakantie! 

Wanneer: Het Anatomisch Theater, de Wiskunderoute, de Dokterstas, de Canon-speurtocht, Schateiland en Waterland zijn open op de reguliere openingstijden van het museum. De vakantieworkshops zijn er tijdens de voorjaarsvakantie (18 februari t/m 5 maart) dagelijks van 10.30 tot 16.30 uur. 
Reserveren: Deelname aan de activiteiten is alleen mogelijk met een geldig entreebewijs. Bezoekers kunnen op de dag zelf een ticket ophalen bij de kassa voor de kinderworkshops. Elk ticket is geldig voor een gezin van maximaal 2 ouders/begeleiders en maximaal 4 kinderen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de workshops.

Ben je al bij ons langsgeweest en heb je het leuk gehad? Laat dan een review achter over jouw bezoek via MuseumKids en maak kans op te gekke prijzen!

Zoek op