Zomervakantie bij Rijksmuseum Boerhaave

Terug naar Te zien & te doen

Een waterspeeltuin, workshops, een schateiland en nog veel meer. Deze zomervakantie kijk je je ogen uit bij Rijksmuseum Boerhaave! Tijdens dit Van Leeuwenhoek jaar nemen we je mee in de fascinerende wereld van de microscopie.

Dompel je onder in het kleine tijdens het micro-festival, of laat je artistieke kant zien en knutsel je eigen petrischaaltjekunst. Ga op pad met de Dokterstas of volg de Wiskunderoute. Bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht. Ontdek wat er in Rijksmuseum Boerhaave is te beleven.

Voor wie: Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar oud

Wanneer: Het Anatomisch Theater, de Wiskunderoute, de Dokterstas, de Canon-speurtocht, Schateiland en Waterland zijn open op de reguliere openingstijden van het museum. De vakantieworkshops zijn er tijdens de zomervakantie in de periodes zaterdag 8 juli t/m zondag 23 juli en zaterdag 5 augustus t/m zondag 20 augustus 2023 van 10:30 - 16:30 uur.

Uitzonderingen:

  • Zaterdag 8 juli zijn de workshops er vanaf 13:00
  • Maandag 24 juli t/m vrijdag 4 augustus zijn er geen workshops

Reserveren: Het is voor de vakantieworkshops niet mogelijk om vooraf te reserveren. Bezoekers kunnen op de dag zelf een gratis ticket ophalen bij de kassa. Per half uur zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Een ticket is voor een gezin van maximaal 2 ouders/begeleiders en maximaal 4 kinderen, je kan dan een uur aan de workshops deelnemen. 

Kom je langs met een BSO? Dan vragen we je wel vooraf te reserveren, kijk hier voor meer informatie. 

Ben je al bij ons langsgeweest en heb je het leuk gehad? Laat dan een review achter over jouw bezoek via www.museumkids.nl en maak kans op te gekke prijzen!

Zoek op