Zomervakantie in Rijksmuseum Boerhaave

Terug naar Te zien & te doen

Een waterspeeltuin, workshops, een schateiland en nog veel meer. Deze zomervakantie is er in Rijksmuseum Boerhaave heel veel te beleven. Knutsel je eigen snavelmasker in elkaar of maak je eigen microbe. Bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht.

Voor wie: Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar oud
Wanneer:
Gedurende de zomervakantie (6 juli t/m 30 augustus) is het museum extra geopend op maandag van 10.00 tot 17.00 uur. In de periode 18 juli t/m 2 augustus en 9 t/m 30 augustus zijn er kinderworkshops.
Let op! Op maandag 10 en donderdag 13 augustus is de kinderworkshop alleen tussen 13.00 en 16.30 uur en op vrijdag 14 augustus alleen tussen 11.00 en 14.00 uur. Op vrijdag 21 augustus is de kinderworkshop helaas niet beschikbaar.  
Reserveren: Het is niet mogelijk om vooraf te reserveren. Bezoekers kunnen op de dag zelf een gratis ticket ophalen bij de kassa voor de kinderworkshops. Per uur zijn er 8 tickets beschikbaar, waarbij 1 ticket geldig is voor een gezin van maximaal 2 ouders/begeleiders en maximaal 4 kinderen.

Zoek op