Zomervakantie bij Rijksmuseum Boerhaave

Terug naar Te zien & te doen

Hé nieuwsgierig persoon! Je hebt het leukste zomerprogramma van 2024 gevonden. Een waterspeeltuin, workshops, een schateiland en nog veel meer. Tijdens de zomervakantie van 2024 duik je zelf in een zwart gat bij Rijksmuseum Boerhaave! Er is geen ontsnappen aan, onze Zwarte Gaten vakantieworkshops!

Doe tijdens deze schoolvakantie mee aan onze workshops en activiteiten om het helemaal te doorgronden, bij de Zwarte Gaten Parade leer je er vanalles over. Ga op pad met de Dokterstas of volg de Wiskunderoute. Bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht. Ontdek wat er tijdens de vakantie in Rijksmuseum Boerhaave te beleven is.

Voor wie: Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar oud

Wanneer: Het Anatomisch Theater, de Wiskunderoute, de Dokterstas, de Canon-speurtocht, Schateiland en Waterland zijn open op de reguliere openingstijden van het museum. De vakantieworkshops zijn er tijdens de zomervakantie in de periode zaterdag 13 juli t/m zondag 25 augustus. De workshops worden doorlopend van 10.30 tot 16.30 gegeven, de laatste tickets van de dag zijn voor 15.30-16.30 uur.

Reserveren: Het is voor de vakantieworkshops niet mogelijk om vooraf te reserveren. Bezoekers kunnen op de dag zelf een gratis ticket ophalen bij de kassa. Per half uur zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Een ticket is voor een gezin van maximaal 2 ouders/begeleiders en maximaal 4 kinderen, je kan dan een uur aan de workshops deelnemen. 

Kom je langs met een BSO? Dan vragen we je wel vooraf te reserveren, kijk hier voor meer informatie. 

Zoek op