Voorjaarsvakantie in Rijksmuseum Boerhaave

In de voorjaarsvakantie organiseren we leuke activiteiten voor kinderen. Op een leerzame én creatieve manier gaan kinderen aan de slag met gezondheid en ziekte door de eeuwen heen. Knutsel je eigen snavelmasker in elkaar of maak je eigen machtige microbe. Ga op pad met de Dokterstas of volg de Wiskunderoute. Bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht. Ontdek wat er in Rijksmuseum Boerhaave is te beleven.

Voor wie: Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar oud
Wanneer: 
Dagelijks van zaterdag 19 februari t/m zondag 6 maart van 10:30 - 16:30 uur (op zaterdag 26 en zondag 27 februari beginnen de workshops een uurtje later, om 11.30)

Reserveren: Deelname aan de activiteiten is alleen mogelijk met een geldig entreebewijs. Bezoekers kunnen op de dag zelf een ticket ophalen bij de kassa voor de kinderworkshops. Elk ticket is geldig voor een gezin van maximaal 2 ouders/begeleiders en maximaal 4 kinderen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de workshops.

Ben je al bij ons langsgeweest en heb je het leuk gehad? Laat dan een review achter over jouw bezoek via www.museumkids.nl en maak kans op te gekke prijzen!

Zoek op