Zomervakantie in Rijksmuseum Boerhaave

Terug naar Te zien & te doen

Een waterspeeltuin, workshops, een schateiland en nog veel meer. Deze zomervakantie is er in Rijksmuseum Boerhaave heel veel te beleven. Knutsel voor de laatste keer je eigen snavelmasker in elkaar of maak je eigen zeep in het zeepjeslab. En voor de allerkleinsten hebben we ook weer een spannende workshop: Bedenk je eigen zeemonster! Bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht.

Voor wie: Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar oud

Wanneer: Het Anatomisch Theater, de Wiskunderoute, de Dokterstas, de Canon-speurtocht, Schateiland en Waterland zijn open op de reguliere openingstijden van het museum. De vakantieworkshops zijn er tijdens de zomervakantie in de periodes zaterdag 9 juli t/m zondag 24 juli en zondag 7 augustus t/m zondag 21 augustus 2022 van 10:30 - 16:30 uur.

Uitzonderingen:

  • Maandag 25 juli t/m zaterdag 6 augustus zijn er geen workshops
  • Vrijdag 15 juli zijn er geen workshops, maar is er een themadag over de James Webb ruimtetelescoop
  • Zaterdag 23 juli zijn er geen workshops

Reserveren: Het is voor de vakantieworkshops niet mogelijk om vooraf te reserveren. Bezoekers kunnen hiervoor op de dag zelf een gratis ticket ophalen bij de kassa. Per half uur zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar, waarbij een ticket geldig is voor een gezin van maximaal 2 ouders/begeleiders en maximaal 4 kinderen. 

Ben je al bij ons langsgeweest en heb je het leuk gehad? Laat dan een review achter over jouw bezoek via www.museumkids.nl en maak kans op te gekke prijzen!

Zoek op