Corporate Identity

Terug naar Prijzen

Opvallend in het nieuwe beeldmerk is de robuuste letter b, bestaande uit twee wiskundige vormen; een rechthoek en een cirkel. Waar ze elkaar overlappen, ontstaat een reactie. De nieuwe huisstijl maakt deel uit van de nieuwe merkstrategie die is ontworpen en ontwikkeld door Silo Agency Den Haag. 

Wood Pencil
D&AD Impact Awards (Londen, mei 2018)

Sinds 1962 inspireert D&AD een gemeenschap van creatieve denkers door het beste in design en reclame te vieren en te stimuleren. De D&AD Awards worden wereldwijd erkend als de ultieme creatieve onderscheiding, ingezonden en bijgewoond door de beste van over de hele wereld. De huisstijl van het museum werd geroemd om de verbeelding van onderzoek en experiment

Bronze Cube
Art Directors Club (New York, april 2018)

De ADC Annual Awards is de oudste doorlopende bedrijfstoekenningsprijs ter wereld. De Awards vieren het allerbeste op het gebied van reclame, ontwerp, illustratie, fotografie, verpakking, beweging en digitale media, allemaal met een focus op vakmanschap en innovatie.

Nominatie ADCN Awards
(Amsterdam, maart 2018)

De lampen, zoals de prijzen genoemd worden, zijn de Nederlandse vakprijzen voor creativiteit en vakmanschap in communicatiedesign.

 

Zoek op