Business club Rijksmuseum Boerhaave

Terug naar Bedrijfspartners

Als bedrijfspartner kunt u lid worden van onze business club. 

Onder het motto ‘Podium voor de toekomst’ gaan wij de roemrijke collectie en geschiedenis van het museum nog meer verbinden met de actualiteit en prangende vragen van nu. Dat doen we door ons op een aantal grote en voor de samenleving relevante maatschappelijke vraagstukken te richten zoals de bescherming van de aarde en de maakbaarheid van het leven. Hierdoor kunnen we alle inspanningen op het gebied van marketing, collectiebeleid en partnerwerving veel gerichter en effectiever inzetten. De focus van Podium voor de toekomst en de centrale plek van de Life Sciences biedt ons de mogelijkheid om inspanningen op het gebied van tentoonstellingen en activiteiten, marketing, collectiebeleid en partnerwerving gericht en effectief in te zetten. 

Neem voor meer informatie contact op met Carmen Cabo, Hoofd Development & Partnerships telefoon 06 82 32 22 35, mail carmencabo@rijksmuseumboerhaave.nl

Fiscale aspecten

Bedrijven kunnen net als particulieren giften doen en aftrekken van de belasting. Als er zakelijke beweegredenen zijn, kan uw bedrijf de uitgaven die gepaard gaan met sponsoring in aftrek brengen. 

BaseClear over de Business club:

Het favoriete museumobject van Erna Barèl, oprichter van BaseClear is de levensgrote gorilla van dr. Azoux (1797-1880). Ze vertelt:

Ik heb biologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en onderschrijf het enthousiasme voor de wetenschap dat het museum uitstraalt. De modellen van Auzoux staan niet alleen bekend om hun esthetische vormgeving, maar ook om hun educatieve waarde in het onderwijs. Het inspireren van de nieuwe generatie wetenschappers is een belangrijk gezamenlijk speerpunt voor het museum en voor BaseClear en dat is precies waarom wij het museum een warm hart toedragen."

Lees hier het volledige persbericht.

Zoek op