Maak een machtige microbe

Terug naar Te zien & te doen

Microben zijn zo klein dat je ze niet met het blote oog kan zien, en toch zijn ze overal! Ze spelen een hele belangrijke rol in je gezondheid; ze zijn boosdoeners maar ook redders. Bedenk je eigen machtige micro-organisme, zet je kunstzinnige talenten in en teken hem zelf. Wat eet hij en waar kan je hem vinden? We zijn benieuwd!

Voor wie: Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Wanneer: Tijdens de zomervakantie in de periodes 17 juli t/m 1 augustus en 14 t/m 29 augustus van 10.30 tot 16.30 uur, ook op maandag.

Reserveren: Het is niet mogelijk om vooraf te reserveren. Bezoekers kunnen op de dag zelf een gratis ticket ophalen bij de kassa. Per uur zijn er beperkt aantal tickets beschikbaar, waarbij 1 ticket geldig is voor een gezin van maximaal 2 ouders/begeleiders en maximaal 4 kinderen.

Toegankelijkheid: De ruimte waarin de workshops gegeven worden is alleen per trap bereikbaar. Er is een traplift aanwezig voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn. Buggy's of kinderwagens kunnen op de begane grond achtergelaten worden.

Let op: op zondag 1 augustus eindigt de workshop iets eerder, namelijk om 14.30 uur, op zaterdag 21 augustus begint de workshop iets later, namelijk om 12.00 uur. 

Zoek op