Maak je eigen Botten Buddy

Terug naar Te zien & te doen

Kom langs bij Rijksmuseum Boerhaave en knutsel je eigen skelet in elkaar. Dit levensgrote skelet is in elke houding
neer te zetten die je kan bedenken! Je leert leuke feitjes, en hoe je botten allemaal heten. Maar laat ook je
creativiteit de vrije loop, want misschien is er wel iets bijzonders met je lijf aan de hand… zoals vlinders in je buik, ogen in je rug of een hart van goud.

Ga jij met je skelet dansen, eet ‘ie straks thuis mee aan de eettafel, of begroet hij mensen in de hal?

Winactie
Maak een foto van jouw nieuwe buddy en deel hem voor 2 september 2019 met ons. Dat kan op de facebook pagina van het museum of via Twitter en Instagram via #boerhaavebottenbuddy. Je maakt dan kans op een skelettenprijzenpakket. De winnaar zal persoonlijk gecontacteerd worden.

Voor wie: Leuk voor kinderen vanaf 6 jaar oud.
Ook BSO's zijn van harte welkom. Meld je bezoek dan wel even via reservering@rijksmuseumboerhaave.nl of 071-7519962. Dan houden we rekening met jullie komst.
Wanneer: Elke dag t/m 1 sep, doorlopend van 10.30 tot 16.30. Alleen op vrijdag 16 aug starten we om 12.00 uur. U kunt aanschuiven als er plek is.
Kosten: Geen extra kosten naast een geldig entreebewijs.