Tarief & facturatie
Basisonderwijs

Terug naar Basisonderwijs

Tarieven

Kosten: €4,50 per leerling.

Basisscholen in Leiden:

  • Verwonderpaspoort: De basisonderwijsprogramma's van Rijksmuseum Boerhaave volg je met het Verwonderpaspoort
  • Stichting Zorg en Zekerheid en Rijksmuseum Boerhaave zijn een educatief partnership aangegaan. Vanaf schooljaar 2018-2019 kunnen alle groepen 7 en 8 van de basisscholen in het zorggebied van Zorg en Zekerheid gratis het museum bezoeken en het onderwijsprogramma Gezondheid en ziekte, vroeger en nu volgen.

Basisscholen in regio Holland Rijnland:
De onderwijsprogramma’s worden voor basisscholen in de regio Holland Rijnland in het schooljaar 2018-2019 gratis aangeboden. Er kan geboekt worden via de Cultuureducatiegroep of rechtstreeks bij het museum. Het is mogelijk om in het schooljaar 2018-2019 meerdere programma's gratis te volgen. Dit is een eenmalige actie, dus profiteer ervan! Deze actie is mede mogelijk gemaakt door onze Onderwijspartner Stichting Zorg en Zekerheid.

Facturatie & annuleren van de les

Uiterlijk 7 dagen voor de boekingsdatum het definitieve aantal leerlingen per klas doorgeven. Facturatie zal op basis van deze gegevens achteraf plaatsvinden.

Is het aantal leerlingen meer dan het opgegeven definitieve aantal leerlingen dan zullen extra kosten hiervoor in rekening worden gebracht. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 14 dagen voor de boekingsdatum. Daarna zal een bedrag van €110 in rekening worden gebracht. Bij annuleren korter dan een week voor de boekingsdatum of op de dag zelf wordt het volledige offertebedrag in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat bij een reservering voor meerdere lesdagen er voor iedere geboekte dag geannuleerd wordt.

Zoek op