Rondleidingen

Bezoekt u Rijksmuseum Boerhaave? Verrijk uw museumbezoek met een rondleiding. Leer de collectie beter kennen, of bekijk de objecten vanuit nieuwe en verrassende invalshoeken. 

We nemen u mee langs onze bijzondere collectie en vertellen tevens over de geschiedenis van het gebouw en het leven van Herman Boerhaave.  

Instaprondleidingen

Iedere zaterdag en zondag organiseren we gratis instaprondleidingen in de schatkamer van de wetenschap en geneeskunde. Tijdens deze rondleidingen ontdekt u meer over de belangrijkste uitvindingen van de Nederlandse wetenschapsgeschiedenis.

Welke onderzoekers zaten daarachter en hoeveel impact hebben hun ontdekkingen op ons leven? Ontdek meer over hun zoektocht en denk mee over de grote vragen van nu.

Wanneer: iedere zaterdag en zondag om 12.00 en 13.30 uur.
Voor wie: voor iedereen vanaf 12 jaar. De instaprondleidingen zijn Nederlandstalig.

De rondleidingen zijn vrij toegankelijk op vertoon van een geldig entreebewijs.

Rondleidingen voor groepen

Rondleidingen voor uw eigen groep duren circa één uur met een maximale groepsgrootte van 15 personen. 

Prijzen

  • Nederlandstalige rondleiding: € 55,- 
  • Engelstalige rondleiding: € 65,-

Rondleidingen graag twee weken van tevoren reserveren, het is niet mogelijk om in een schoolvakantie een rondleiding voor groepen te reserveren. Voor meer informatie of een boeking kunt u contact opnemen via 071 – 751 9962, reservering@rijksmuseumboerhaave.nl of vult u onderstaand formulier in.

Reserveer

Velden met * zijn verplicht

Zoek op