Meivakantie bij Rijksmuseum Boerhaave

Terug naar Te zien & te doen

Deze meivakantie duik je zelf in een zwart gat bij Rijksmuseum Boerhaave! Er is geen ontsnappen aan, onze Zwarte Gaten vakantieworkshops!

Doe tijdens deze schoolvakantie mee aan onze workshops en activiteiten om het helemaal te doorgronden, bij de Zwarte Gaten Parade leer je er vanalles over. Of ga op pad met de Dokterstas, volg de Wiskunderoute. Bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht. Ontdek wat er in Rijksmuseum Boerhaave is te beleven.

Voor wie: Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar oud
Wanneer:
Het Anatomisch Theater, de Wiskunderoute, de Dokterstas, de Canon-speurtocht, Schateiland en Waterland zijn open op de reguliere openingstijden van het museum. De vakantieworkshops zijn er tijdens de vakantie elke dag van zondag 28 april t/m zondag 5 mei. De workshops worden doorlopend van 10.30 tot 16.30 gegeven, de laatste tickets van de dag zijn voor 15.30-16.30 uur.
Reserveren: Deelname aan de activiteiten is alleen mogelijk met een geldig entreebewijs. Bezoekers kunnen op de dag zelf een ticket ophalen bij de kassa voor de kinderworkshops. Elk ticket is geldig voor een gezin van maximaal 2 ouders/begeleiders en maximaal 4 kinderen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de workshops.

Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten die tijdens de meivakantie plaatsvinden:

Zoek op