Rijksmuseum Boerhaave brengt het belang van wetenschap onder de aandacht bij een breed publiek. Met uw schenking levert u een essentiële bijdrage aan de restauratie en acquisitie van collectie, de organisatie van bijzondere tentoonstellingen en helpt u kinderen aan te moedigen hun talenten te ontwikkelen!

Overweegt u een schenking te doen aan Rijksmuseum Boerhaave? Door nu te schenken beleeft u er zélf plezier aan en kunnen anderen ervan genieten. U ontvangt bovendien extra belastingvoordeel. 

Wij gaan graag een duurzame relatie met u aan en streven oprecht naar wederzijdse betrokkenheid. U kunt lid worden van een van onze geefkringen. Rijksmuseum Boerhaave dankt u bij voorbaat voor uw bijdrage!

Neem voor meer informatie contact op met Carmen Cabo, Hoofd Development & Partnerships telefoon 06 82 32 22 35, mail carmencabo@rijksmuseumboerhaave.nl

“Adopteer een object” succesvol afgesloten

Rijksmuseum Boerhaave bood de afgelopen jaren het publiek de mogelijkheid om voor een eenmalig bedrag een bijzonder object uit de collectie te adopteren. Dankzij de persoonlijke verhalen van de adoptanten is nieuwe betekenis aan de collectie toegevoegd. Lees hier de bijzondere verhalen van adoptanten.

Zoek op